torsdag.

vaknade upp bredvid tönten carro! efter det blev det skolan lite sent menmen, sen drog jag o färgade o klippte mitt hår, as nice (y) bild kommer när jag orkar lägga in det, sen drog jag till linda i lyckeby, så åkte vi o passade pontus tillsammans med jennifer o ia! saknat er flickor! <3 nu blir film med sötnosen! puss!






onsdag.

blev skolan idag , bakade bröd o tårtbottnar jippie skitkul verkligen INTE!! ;o , sen drog jag hem efter skolan o käkade o lekte med lillebror, han ska bli fotbollsspelare säger han (a) efter det blev det ner till rödeby o möta upp carro, sen träffade vi på några stycken, efter det gick vi en lååång runda i rödeby och träffade evelina, sandra och elin, helt okej dag faktiskt , sen blev det idol och DANIEL va med! (a) BIGLOVE på honom! IM IN LOVE! (y) nu blire snart ut o ta en ciggeluring efter det ska vi spela kort med joacim! (y) sen kanske det blir en runda med favorit hunden :D uppdaterar senare! :)





godnatt!

daniel va inte med idag :( , men imorgon kommer han och va med! :D WIIIE LÄÄÄÄÄNGTAR! nu ska jag sova o plugga lite samhällskunskap, prov om en vecka , och på torsdag ska jag försöka bli blond igen (y) o klippa mig! kusin jannie ska göra det på mig.. och jag är besatt av min plattång just nu, så nu ska jag platta håret sen blire sängen för min del! och jag saknar kärleken :(


hemma igen.

mimmi kom o hämtade upp mig innan, så drog vi till stan och mötte upp madiccen, sen blev det o kolla runt, o lite så, efter det körde mimmi o hennes daddy hem mig (y) , o då blev det käk, o sen dess ha jag bara chillat, vatt ute med min vovve i hans nya koppel! han är underbar :) nu blire snart idol o hoppas på att DANIEL uppträder idag! wiiiie längtar!
JOSEFIN GOES BESATT! (y)




.


whats up? i know we haven´t spoke for a while,
but i was thinkin´bout ya, and it kinda made me
smile, so many things to say, need to put them
in a letter, thought it might be easier, the
words might come out better.
hope to hear from you soon,
p.s. I´m still not over you
don´t you know i´ve tried and i´ve tried to get
you out my mind but it don´t get no better.
did you know i kept all of your pictures?
don´t have the strength to part with them yet,
on no, tried to erase, the way your kisses taste,
but some things a girl can ever forget.


tisdag.

jag och jennifer :D nu har jag vaknat o det blev ingen skola för min del idag, försov mig, funderar på att dra in till stan en sväng eller bara ner till rödeby orkar inte bara sitta hemma idag, får se om jennifer kommer upp hit idag (y) vi hoppas på det! isåfall blire nog till att plocka svamp eller ngt! :p men uppdaterar senare puss!


...

Vanan att alltid kunna prata med dig och träffa dig,
den möjligheten försvann. Du slets ifrån min vardag,
 och det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart,
och det är då som saningen svider, du kommer
aldig mer komma tillbaka. Och det finns ingeting man
kan göra än att acceptera läget, det går inte.

jag saknar dig så ord inte räcker till hampus<3



josefn


bilder.

här kommer bilderna från ullared! (y)


bilder från astrid lindgrens värld!



måndag.

igår åkte vi upp till ullared o shoppade o stannade där över natten (y) mycket trevligt o filippa var med mig, o sen hände det lite andra grejer igår som inte är bra :( , i love the way you lie. tack carro som försökte förstå och lyssna.. sen idag ha vi varit i varuhuset i stort sett hela dagen, mycket trevligt o mycket shopping, bilder kommer lite senare när jag lagt in dom på datorn som blir strax! gjort av med massa pengar o köpt massa grejer till mitt rum, kläder o födelsedagspresenter till lillasyster o anton. även julklapp till mammi, koppel till king oh en ny jacka, skit tuff! (y) TRÄFFADE ÄVEN OLA-CONNY! ;) och mina knappar på min mobil slutade och fungera där uppe, så får en ny när jag fyller år, wiie! sålänge har jag min Z610i, den fungerar iaf, sen ska jag fixa blackberryn så jag kan ha den sålänge medans jag väntar på min nya aino eller satio! :D nu är jag iaf hemma o ha plockat upp grejerna och nu sitter jag i soffan och kollar på CSI NY <3 kärlek på det.

OCH JAG ÄR HELT SÅLD PÅ DANIEL NORBERG I IDOL! <3

och hampus jonasson du är inte borta, du har bara inte hittat hem ännu.. jag glömmer ofta bort i några sekunder varje dag, att du inte längre finns här. o jag vill inte tro att det är sant, det som de säger, jag vill att du ska vara här nere med oss, att du nåndag ska komma hem. du var en krigare även om du dog ung. jag kommer alltid att älska dig, du är och förblir min bästa kärlek! <3


tja! :D

kära bloggen, inte skrivit på ett bra tag nu, jag och elin är iaf friska igen! :D och det är skönt att man är det! och jag saknar allt jag hade där förut, och jaa jag vet att jag har sårat dig många ggr men jag ångrar det varje dag :/ förlåt.. ikväll bär det upp till holmsjö med nathalie! och passa min älskling fjordor! love him <3 nathalie och fjordor ni makes me happy.. stannar i holmsjö tills på söndag, så kanske hinner träffa hampus en sväng också! :) och jag måste börja sköta skolan lite bättre, -.- men det fixar vi, och till jul ska carro och jag sluta röka helt! håll tummarna för oss! puss på er :D



RSS 2.0